Masoneria Rosie: planul KGB de penetrare a occidentului

Evenimenetele de la Budapesta din 1956 au facut parte dintr-un plan ocult al KGB, gandit in laboratoarele masoneriei revolutionare. Totodată, aceasta sarada ruseasca, a masonilor de stanga, a avut si menirea de a le crea occidentalilor iluzia unei deschideri: acel „dezghet” hruşciovan urmata de „destinderea” lui Brejnev si de „perestroika” lui Gorbaciov. 


Planul a fost initiat de insusi Stalin, la inceputul anilor '50, continuat apoi de Hrusciov si avea ca scop penetrarea masoneriei de stanga din Vest si manipularea acesteia cu scopul spargerii izolarii internationale a URSS si mai ales in vederea inusirii de tehnologie americana. 

Evident, ca in genialitatea sa diabolica, Stalin viza tragerea pe sfoară a Occidentului cu ajutorul masoneriei de stanga. Germania era importantă pentru URSS din cauza potenţialului ei masonic. Din anul 1949, 11 obediente se reunisera în Marea Loja Unita, în biserica Sfantul Paul din Frankfurt. Chiar si în RDG masoneria de stanga era bine reprezentată: Otto Gotewohl, primul conducător al RDG era mason iar Germania de Est a fost singurul stat pe a carei stema figura un simbol masonic explicit: compasul.

(drapelul RDG)

(simbol masonic) 

 Masoneria rosie era reprezentata si alte state din Tratatul de la Varsovia, precum Ungaria (Imre Nagy) sau Romania (Pauker, Ralea, Maurer). In arhivele secrete ale KGB exista un document compromitător privind spiritul masonic al intelegerii de la Geneva, vizand Revolutia din Ungaria anului 1956. 

Insasi stema partidului comunist ascundea simboluri masonice, pentagrama Gnozei si secera si ciocanul, ca substitute ale echerului si compasului. In Romania, liderii PCR fusesera initiati in masoneria bolsevica, care-si extragea esentele din Liga Dreptilor, o puternica filiala B'nai B'rith, a carei venerabili au fost si ilustrii Karl Marx si Friederich Engels.

(stema partidului comunist)

(medalie masonica) 

Securitatea romana a fost o politie politica de tip rusesc, fiind instrumentul cu care Moscova a transformat una din cele mai bogate şi frumoase tări din Europa într-o epava economica, sociala şi morala. Prin operatiuni oculte sprijinite de masonii rosii din partid si securitate, Kremlinul a inlocuit iluminismul romanesc cu feudalismul rusesc. 

Masoneria nu a fost niciodata o organizaţie monolitica. Au existat „curente”, scindari si chiar infiltrari. Relevant în acest sens este scandalul Lojii „Propaganda Due (P.2)” din Italia, in fapt o complexa operatiune kgb-ista, de care nici fostul dictator roman nu a fost strain. 

Spectaculoasele succese internationale inregistrate de Nicolae Ceausescu in anii 1960-1970 se explics prin aparteneta acestuia la masoneria revolutionara. 

(Licio Gelli, Marele Maestru al Lojii P2)

K.G.B.-ul şi loja masonică P2 i-au oferit lui Ceausescu cheia spre deschiderea uşilor marilor cancelarii europene. Incepand cu 1966, liderul Romaniei comuniste a fost unul dintre favoritii statelor occidentale. Constanta oferita de P2, de care KGB nu era straina, i-a permis lui Nicolaie Ceauşescu sa joace cu succes rolul de rebel al Tratatului de la Varsovia, in momentul „Primaverii de la Praga”, si sa aibe acces ulterior, la Washington, Paris, Londra sau Bonn, primind ajutoare financiare şi tehnologie necesare proiectelor sale de industrializare. 

Planul fusese intocmit la Kremlin de catre KGB, care avea astfel prilejul ca, prin spionajul romanesc, sa penetreze structurile N.A.T.O.