Enciclopedia mitomaniei: Cine este cu adevarat Codrin Stefanescu?

In arealul superstitiilor populare, cand vezi pisica neagra sau il zaresti pe Codrin Stefanescu, e bine sa scuipi de trei ori in san si sa te aperi cu semnul crucii. 


In toate organziatiile de tip mafiot, este nevoie de un soldat, nu foarte inteligent, gata oricand sa „suprime” pe adversarii don-ului, fara sa puna intrebari, fara sa comenteze. Cel, care de curand a fost caracterizat de un coleg de partid, Mihai Chirica de la Iasi ca avand: „atitudine de nevertebrata, un purtator de geanta care se da bine pe langa presedintele partidului”, intoxica platourile de televiziune cu halena lui pestilentiala si niste gogomanii, demne de un bilet pe termen lung, fie la Balaceanca, fie la Socola sau Obregia…


Dar ce-l anima, pe bou sa impunga numai in dreapta, caci el se considera de stanga? Raspunsul se regaseste, ca de obicei, in biografia neromantata, pe care toti derbedeii incearca s-o oculteze. Ei bine, ghinionul lor….Scheletii din dulapuri, au inceput sa prinda viata… 


Caracterul josnic, lipsa coloanei vertebrale si tupeul de analfabet cu pretentii de colectionar de carte rara (oare cum o citi manelistul, manuscrisele scrise in greaca veche, latina, aramaica sau ebraica, cand, „cap de cauciuc”, nu bungheste bine nici limba materna?), a fost remarcat de Corneliu Vadim Tudor, care l-a extras din PC-ul condus de Dan Voiculescu si l-a uns ca presedinte al filialei Bucuresti a PRM. 

Cu agresiunea unui tractorist gelos pe o sotie mult mai gratioasa, Codrin Stefanescu isi castiga notorietatea prin scandaluri, injuraturi si atacuri grosolane la persoana. Imbecilitatea argumentelor invocate de semidoct, l-au enervat pana si pe colericul Vadim, care-l arunca pe ipochimen, ca pe o masea stricata, din PRM in 2001. La despartire, Corneliu Vadim Tudor l-a etichetat, spunem noi, foate corect pe individul insalubru: „vajnic revolutionar“, „gunoi politic“, „handicapat“ si „maimutoi“. 


Putina lume isi mai aminteste de un urias scandal declansat in 2011, cand  autoritatile au gasit tabloul „Peisaj”, al lui Nicolae Grigorescu, furat din Casa memoriala „Petru Groza”, pe unul dintre peretii casei lui Stefanescu. 

Talentul sau de caine rau si tolomac nu a ramas prea mult timp in somaj politic. Ponta, Nastase si Iliescu aveau nevoie in PSD de acest minier, cu cravata si costum Armani. In 2013, un alt mare scandal avea sa-i tulbure linistea neuronala, cheliosului cu tichie de margaritar. Primăria Capitalei, condusa atunci de infractorul Sorin Oprescu, a decis sa cumpere de la Codrin Stefanescu un teren, pentru a realiza "Penetraţia Bulevardul Timişoara", o prelungire a unei străzi, cu suma de 3.074.536 EURO. Smecherasul cocalar, achitase initial, cu cateva luni inainte, pentru acest teren, 688.000 EURO…Si iata cum, in plina criza financiara, un initiat ai Sistemului Ticalosit a facut un profit de aprox. doua milioane si jumatate de euro, cat ar bate din palmele lui micute, cu degete scurte de sobolan rasfatat! 


Mitomanul, despre care unele asistente care isi unduiesc coapsele, pe la Capatos in emisiune, spun ca nu prea are cu ce sa faca pipi, afirma halucinant in diferite interviuri ca, in 1979, la 11 ani, stransese din vanzari de timbre si carti, circa 80.000 de lei….Boul, nici macar nu stie ca tizul lui, Stefanescu alias Bachus, falsificatorul de vinuri, a fost condamnat la moarte, pentru o suma ilicita, putin mai mare decat a lui… 

Iata o mostra care-l poate face sa crape de invidie pe Pinocchio: „La 7 ani eram deja membru al Asociației Filatelice din România, la 8 publicam primul articol de specialitate, iar la 11 primeam primul meu premiu internațional pentru un articol de specialitate”


Si iata, cum acest ceva, se chinuie sa devina cineva, cu largul sprijin si complicitatea altor sobolani care se hransec din bugetul Romaniei. Limbricul, al carui tata, colabora cu Securitatea comunista, se prezinta publicului, mai complex decat Einstein, mai creativ ca Mozart si mai politician ca Churchill, fara nici o urma de sfiala… 

Realitatea, evident este cu totul alta, spre mijlocul anilor 1980, Codrin Stefanescu vizita aproape in fiecare saptamana, sectia 1 Militie, fiind prins ca vinde biliete de film, la supra pret, in fata Cinematografului Patria, de pe bd. Magheru, sau tigari KENT, in targul de vechituri din Vitan. Schizoidul, a uitat de micile gainarii, acoperindu-le cu alte minciuni mai mari chiar decat casa lui de pe strada Roma.Sa urmarim delirul bolovanului: „George Buzdugan, Gheorghe Niculiță, Valentin Barbu, Severin și Kiriac Dragomir au fost profesorii mei. Ne întâlneam la Cercul Filatelic, unde se dezvoltase un adevarat cerc de colectionari de carti postale, timbre si carte rara”. Acum, acest mascarici, care instiga la violente si jigneste pe toti cei care nu se inchina simbolului pesedist, a preluat gandurile lui Sebastian Ghita, Victor Ponta, Dan Voiculescu si Liviu Dragnea, alimentand ventilatorul, cu rodul intestinului sau gros. 


La fel ca in anii 1990, cand alti trepanati se rasteau la Ion Ratiu, ca „n-a mancat salam cu soia”, acest limbric sinistru sare la gatul protestatrilor impotriva celor doua ordonante penale, jignindu-i turbat sub privirile umede ale unei Dana Grecu sau Andreea Cretulescu, orgasmiate, de fiecare data cand simt in aer miros de sange si de trasnpiratie tovaraseasca!