Ciutacu, regizor de telenovele: Plangand in tara curvelor virgine cu Ana Maria Patru

Spionajul si prostitutia...primele indeletniciri ale omului social...oare cum ar fi putut neglija aceasta informatie genetica, niste generali cu trei sau chiar patru stele, chititi sa controleze mediile politice si de afaceri? Daca pana in 1989, divizia de fete frumoase si apte de dialog si la tigara "de dupa", prelucrau clienti straini, iata ca prin deciziile viciate ale lui Talpes (SIE) si Magureanu (SRI), amazoanele au fost acoperite in campurile tactice dambovitene...Astfel niste "doamne bine", precum Elena Udrea, Alina Bica, Ana Maria Patru, au impletit armonios cele mai vechi doua meserii din lume aducand profituri uriase, informative si finaciare comparative cu PIB-urile unor tari sarace. Daca toate aceste beneficii ar fi intrat in visteria statului, ar fi fost cinic, imoral, dar in cele din urma in interesul national, insa in realitate acestea au imbogatit statul paralel (format din fosti securisti si activisti comunisti, preluati pana in 2004 de catre SRI si SIE si retrasi dupa intarea Romaniei in NATO).

Cat timp, institutiile statului roman nu s-au preocupat de aceasta zona tenebroasa si protejata politic la cel mai inalt nivel, doamnele straluceau si isi etalau opulenta, fara sfiala si extrem de senzual. Ca-n bancul acela cu barbatii care sunt gay si femeile gayshe.
Imediat, insa ce DNA-ul a inceput sa investigheze  faptele grave de coruptie in care au fost implicate cele trei doamne si mai ales dupa ce serviciile de informatii romanesti, curatate de conservele DIE/DSS, mai ales dupa 2014, am putut costata surprinsi, cat har actoricesc poseda actualele inculpate, unele refugiate in Costa Rica, iar Patru, pierduta printre lacrimi si oftaturi amare, s-a refugiat in  platourile trompetelor A3 si RTV. Imaginile de mai jos valoreaza cat mii de cuvinte:
Acum, ne vom ocupa ceva mai detaliat despre sensibila Ana Maria Patru, care a indurerat inimile gospodinelor, mai ceva ca starurile din telenovelele sud americane. Ne-a uimit atat calitatea prestatiei actoricesti, dar mai ales tupeul fara limite si sangele rece de care a dat dovada.

Chiar de ziua femeii, Victor Ciutacu, servantul inculpatului Sebastian Ghita, patronul RTV, anunta cu surle si trambite ( mai degraba vuvuzele) ca va aduce probe senzationale impotriva procurorilor DNA, care au abuzat-o pana la lacrimi pe biata femeie.

Bizar pentru publicul larg, daca pe timpul lui Basescu, trusturile lui Voiculescu si Ghita o demolau pe Patru cu ferocitate, astazi, cand cauzele penale i-au unit pe cei doi moguli, ii compun in stil nord coreean o odisee menita sa-i coase himenul, politic desigur!

Oamenii lui Dan Voiculescu o prezentau publicului pe Ana Maria Patru drept "spagara dovedita si sluga lui Traian Basescu."   Jurnalul National prezenta pe larg  schema infiintarii companiei prin care Ana Maria Patru a incasat spagile pentru contractele atribuite de AEP unor firme care s-au ocupat de organizarea tehnica a alegerilor, in perioada 2008-2009. 

Ciutacu a omis sa-si informeze publicul si cu aceste date care lamuresc mult mai clar cine este cu adevart Ana Maria Patru si ce legaturi penale are cu Sebastian Ghita, stapanul RTV. 

In 2008, Ana Maria Patru a derulat un contract cu firma lui Sebastian Ghita Procurorii DNA Ploiesti, care au cerut si obtinut arestarea preventiva a presedintei AEP, sustin, in referatul prezentat magistratilor, ca, in perioada aprilie – iunie 2008, in calitate de vicepresedinte al AEP, Ana Maria Patru a pretins de la reprezentantii unei societati comerciale pe actiuni contravaloarea unui apartament in Bucuresti si ca a primit, in cursul anului 2009, suma de 210.000 de euro. In schimbul banilor, Patru le-a promis reprezentantilor companiei in cauza ca va sustine, din calitatea sa de vicepresedinte, derularea in bune conditii a contractului incheiat in anul 2008 de firma platitoare cu Autoritatea Electorala Permanenta. Mai mult, Patru a mai promis ca va sustine aceeasi companie pentru obtinerea si derularea viitoare a unor contracte cu aceeasi institutie publica, “fapt care s-a si realizat”, spun procurorii. 

 Desi numele companiei platitoare nu a fost dat publicitatii, din analiza contractelor incheiate de AEP si publicate pe SEAP, jurnalistii de investigatii au descoperit ca, in cursul anului 2008, o singura societate a derulat un contract cu institutia condusa de Ana Maria Patru. Este vorba despre un contract incheiat in data de 11 martie 2008 cu SC Teamnet International SA, controlata, la vremea respectiva, de catre Sebastian Ghita. Valoarea contractului s-a ridicat la 5.822.080 de lei fara TVA.


Si, cum doar in tara curvelor virgine se poate intampla, din Laguna Albastra, ingenua si inlacrimata  este invitata sa miaune  in emisiunea lui Victor Ciutacu. Marile inregistrari prezentate cu titlu de breaking news  la Romania Tv sunt de fapt inregistrari video oficiale din dosarul penal a  Anei Maria Patru nr. 47338/3/2016. Inregistrarile sunt facute chiar de procurorii DNA Ploiesti si sunt atasate in cele patru CD-uri ce se afla la dosarul cauzei. 


Ciutacu a mai omis sa spuna  ca aceste inregistrari au fost cerute  de avocatul Anei Maria Patru in data de 6.02.2017 in dosarul de camera preliminara, in data de 6.03.2017, cand  a luat la cunostinta de faptul ca poate copia cele patru CD-uri cu inregistrarile video din dosarul cauzei. Asadar, fara nici un dubiu, intelege toata lumea, ca  aceste inregistrari i-au fost predate  Anei Maria Patru de catre procurori, oficial, chiar in dosarul cauzei conform codului de procedura penala. Prezentarea lor de catre Ciutacu ca o mare performanta, cu inregistrari pe ascuns din sediul DNA, este mai mult decat stupida si vadit tendentioasa.

Atitudinea Anei Maria Patru dupa ce a fost trimisa in judecata, devine cu atat mai ridicola cu cat a trecut un an de zile de cand a vazut CD-urile, si atunci cum poate explica cum mama naibii din data de 6.02.2017 si pana in prezent nu a reusit sa le vada 

Momentul cel mai jenant, din montajul RTV, este cand inregistrarea unde  un procuror ce se aude pe fundal este din alta zi, potrivit dosarului, cu declaratie din 7.12.2016, cand Ana Maria Patru era  foarte vesela povestind toate aventurile si pataniile ei exotice, inclusiv de unde a avut un milion de euro sa-si cumpere genti, ceasuri, lenjerie intima  si bijuterii de lux.

Marea bomba fasaita marca Ciutacu nu si-a atins scopul. Dintr-un motiv foarte simplu,  toate aceste patru CD-uri, cu toate inregistrarile, unele cu mult mai spectaculoase decat cele prezentate la emisiunea lui, se pot gasi oficial la dosar.  

Sursele noastre ne-au asigurat ca o sa urmeze cateva inregistrari deloc ofertante pentru doamna Patru...