Cine sunt cei trei samurai de pe langa Shogunul Dragnea, gata oricand sa moara sau sa omoare pentru el?

Langa Liviu Dragnea, adevaratul si omnipotentul bulibasa al Clanului infractional denumit, arbitrar PSD, stau trei locotenti, obedienti, loiali si cruzi, gata oricand sa sacrifice pe oricine pe altarul prosperitatii si al sigurantei gruparii SUD, din care fac parte. 

Primul este “Tractoristul” aka Paul Stanescu, baronul de Olt si vicepremierul lui Dancila, al doilea este “Rezolvitorul”, cunoscut ca Nicolae Badalau, tartorele din Giurgiu si “Rechinul”, alias seful Consiliului Judetean Tulcea, Horia Teodorescu 

 Sa-i dezbracam putin de caracter pe cei trei crai (desigur de la rasarit, caci astia in occident maturau cel mult niste cantine sociale, la cat de competenti sunt). 


Paul Stanescu, un mitocan cu biografia trucata, care ascunde opiniei publice cateva date necesare intelegerii profilului sau politic. In CV scrie ca este absolventul Facultatii de Agronomie Craiova...doar atat, ceea ce omite cu buna stiinta individul este ca a a facut facultatea la fara frecventa (FF), pe cand era angajat tractorist, si pentru a putea deveni ofiter de securitate inainte de 1989 avea nevoie de o diploma care sa-i ateste studiile superioare. Impreuna cu fratele sau si in asociere cu Fratii Ciocan pun bazele Tel-Drum si il finanteaza la greu pe Liviu Dragnea, pe cand acesta era un simplu prefect din Teleorman. Devine omnipotens deus pesedistum controland mii de hectare agricole, ferme de porci, si este al doilea om ca importanta din guvernul Dancila. El l-a adus in PSD si l-a sustinut puternic pe Dariu Valcov, fost prefect pedelist din Slatina, agent de influenta in slujba Moscovei, condamnat in prima instanta la 8 ani de inchisoare intr-un dosar facut de DNA, fostul sot al Laviniei Sandru, cunoscut opiniei pubice ca omul care si-a ascuns tablourile in cavouri sau le-a zidit in perete... 

Paul Stănescu e cercetat intr-un dosar de corupție la STA Craiova in care prejudiciile sunt de aproape 10 milioane de euro în total (circa 3,5 milioane euro un contract al CJ Olt cu ASESOFT-ul lui Ghiță +  6,5 milioane in folosul a două asociații sportive locale) si mai are un dosar cu începerea urmăririi penală in rem. E vorba de o clasare dată de STA Craiova, infirmată de șefa DNA Kovesi și confirmată ulterior de instanța de judecată a Tribunalului Olt. 


Nicoale Badalau, in 2013 era implicat intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 50 milione de euro, fiind suspecatat de spalare de bani si fals in declaratii. Nu a mirat pe nimeni atunci, intrucat avea profil de infractor, fiind condamnat in 1988 la un an de inchisoare cu executare pentru furt din avutul obstesc. Termina Facultatea de Imbunatatiri Funciare in 1985 si Institul Agronomic „Nicolae Balcescu” in 2002. In 2005 termina un master la Colegiul National de Aparare, dupa ce a mai dat copy paste la alte doua la SNSPA si ASE.

 Devine celebru in presa centrala dupa ce a dat un tun imobiliar de 3 milioane de euro in 2008, dupa o reteta simpla, marca PSD: Badalau cumpara de la fosta sa firma 130 de hectare de teren extravilan cu suma de 12.000 de euro, transfera apoi terenul in intravilan , cu ajutorul unui primar coleg de partid si il vinde ulterior unui dezvoltator imobiliar cu suma de 3 milioane euro! (Simplu, ce mama naibii!) 

Badalau a intrat intr-un dosar deschis de DIICOT, in 2009 cand ANI l-a acuzat de spalare de bani si fals in declaratii, iar in 2012 i se deschide dosar penal pentru evaziune fiscala. 


Horia Teodorescu, baronul Deltei, Rechinul sau Imparatul din Tulcea, aparitie discreta in media centrala, prosper om de afaceri, avand singura abilitate de a simti la momentul oportun al carui sclav sa devina! A fost valetul lui Ponta si furnizorul de gacici al lui Eugen Orlando Teodorovici, pe care l-a si ajutat la alegerile din 2016 sa devina senator de Tulcea. L-a abandonat pe Victor Viorel cand acesta a fost aruncat ca o masea stricata din PSD si i-a desfacut cureaua lui Dragnea, oferind bucilor acestuia un cald si tandru sarut profesional. Dar nu asta l-a ajutat sa fie in cercul zero de putere din PSD ci talentul sau de a gasi variante facile de a face multi bani! La Tulcea se implementează proiectul European ITI Deltă Dunării, prin care se vor investi circa 1 miliard de euro în Deltă Dunării. Banii asteapta semnatura (cam mazgalita) a baronului Teodorescu prin intermediul unui ONG , ADI ITI Deltă Dunării. 

Prin firmele sale paravan vor fi derulate proiectele europene alocate dezvoltării Deltei. Horia Teodorescu are interese majore în mai multe companii de construcții, dar și în energie și turism. Afacerile baronului sunt acum administrate sau deținute pe hârtie de diverse persoane interpuse. Un anume Robert Berbecel (băiatul de încredere al baronului) controlează compania de construcții CONDOR și ziarul local Obiectiv de Tulcea. Berbecel este nașul de botez al copilului Mirelei Furtună, o domnișoară anonimă, ajunsă deputată PSD cu sprijinul baronului Teodorescu, caruia i se mai zice Rechinul pentru relationalul sau bogat cu fete tinere si dornice sa cunoasca (macar si pentru o ora) barbati grizonati si generosi (desigur, cu banul public) 

Si aici avem in derulare o reteta a gloriei, marca PSD: Pentru a putea cheltui banii europeni, Consiliul Județean Tulcea, primăriile și firmele private din județ trebuie să depună cât mai multe proiecte. În paralel, prin intermediul asociației ITI Deltă Dunării, consiliul județean controlează ce proiecte vor fi aprobate sau nu în cadrul finanțării de 1 miliard de euro si distrugand pe oricine ii sta in cale...