Este Liviu Dragnea agent al unui serviciu secret israelian?

Opinia publica internationala a fost foarte mirata de faptul, ca tam-nesam, presedintele Camerei deputatilor, un semidoct provincial si foarte sarac neuronal, a confiscat brutal fraiele politicii externe ale Romaniei. In aceasta bizara rasturnare a ordinii constitutionale din Romania, a aparut un interviu cel putin straniu, pe care Liviu Dragnea l-a acordat agentiei de presa internationale, Associated Press, care il mangaie intre cornite, cu apelativul, libidinos de "cel mai puternic om politic din Romania".


Bineinteles, ca nu interesa pe nimeni ce parere are un taran viclean si putred de corupt despre retragerea SUA din Acordul Nuclear cu Iranul, sau despre iminenta mutare a Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim, alaturi de America si Guatemala, ci miza acestui interviu este cu totul alta...

Un grup ocult, cu ramificatii la Washington si Moscova, via Tel-Aviv, format din fosti agenti Mossad, CIA si KGB doreste sabotarea proiectului european si are nevoie de "idioti utili"si "cozi de topor", care sa rupa unitatea deciziilor politice ale triunghiului de forta: Berlin-Bruxelles-Paris. Bresa a fost facuta cu agenti de influenta din sistemul politic maghiar, ceh si din tara noastra. 


Fara nici o competenta, in general, dar cu precadere in politica externa, Liviu Dragnea, intors cu cheita de ofiterii lui de legatura israelieni a declarat:  „Eu cred că Statele Unite nu se puteau retrage din acest acord fără să aibă informaţii foarte serioase. Reacţiile critice venite din partea unor puteri europene precum Marea Britanie, Franţa şi Germania au fost probabil pripite”, lasandu-l perplex pe presedintele Iohanis

Iata, comprimat un scenariu ingrozitor, care daca va fi finalizat, va deveni catastrofal pentru Romania:

Planul Romexit, exista inca din 2014, iar mentorul lui nu-i nimeni altul decat penalul, condamnat la opt ani de inchisoare, in prima instanta, ce-i drept,  Darius Vâlcov. "Grupul celor care i-au propus lui Ponta acest plan, considerat atunci de rezervă, era condus de Liviu Dragnea. Ponta, după ce a citit în diagonală studiul preliminar conceput de Vâlcov, le-a spus că sunt nebuni, inconștienți. Însă Dragnea a ținut cu dinții ca Ponta să-l numească pe Vâlcov la Finanțe. Apoi Ponta a pierdut alegerile. Iar cei care au coordonat campania electorală și au făcut strategia au fost Dragnea și Vâlcov. Este și acum un mister cum cei doi, în loc să fie mătrășiți de Ponta, au reușit să pună mâna pe PSD și să-l îndepărteze din PSD. Cert este un lucru: Dragnea a devenit, de mulți ani, un agent de influență al Israelului în România. Iar cel care pare să-l fi fidelizat ar fi fost, spun sursele noastre, Elan Schwartzenberg. Cu care, ani de-a rândul, și-a petrecut vacanțele în Brazilia. Dealtfel, cei doi sunt vecini de parcele de plajă la Fortaleza. Un alt agent de influență al Israelului în România este Gabriela Firea, într-o proporție covârșitoare, spun sursele noastre, candidatul PSD la președinție. În ce constă pactul cu Netanyahu și rolul Fondului Suveran de Investiții Netanyahu i-a garantat lui Dragnea că Israelul, gata să suporte financiar impactul ieșirii României din UE și să garanteze parteneriatul strategic cu SUA. Din calculele făcute de Vâlcov, impactul ieșirii României din UE s-ar cifra la circa 300 de miliarde de euro în primii 5 ani de la declanșarea procedurii. Iar Israelul este gata să ofere României acest pachet financiar prin intermediul Fondului Suveran de Investiții. Dar și garanții că SUA nu vor ieși din parteneriatul strategic cu România. Dacă se va ajunge la punere în practică a acestui scenariu, din care face parte inclusiv circul cu referendumul pentru familie, este greu de estimat în acest moment. Mai multe răspunsuri s-ar putea să avem în momentul discursului lui Dragnea de la mega-mitingul deja anunțat, spun sursele noastre. Nu ar fi exclus ca la la acest miting, în discursul său, Dragnea să propună și o întrebare legată de rămânerea în UE. O informație care a trecut aproape neobservată, dar foarte importantă în acest context, pentru că spune multe: recent, în Guvern, s-a luat decizia secretizării mai multor documente care-i privesc pe românii plecați din țară, la ministerul românilor de pretutindeni. Aceasta va fi marea dramă, repetăm, dacă acest scenariu va fi pus în practică de Dragnea și PSD: soarta milioanelor de români care lucrează acum în UE și care vor fi pur și simplu abandonați." (Dacnews)