Inselaciunea secolului? Rusia a sprijinit-o masiv pe Hillary Clinton, dar a reusit sa pacaleasca o lume intreaga ca il sustine pe Trump

Podesta Group, compania fratilor Tony si John Podesta, este una dintre mai puternice firme de lobby politic din lume, cu o influenta recunoscuta international si cu contracte cu aproape toate marile trusturi si multinationale. 


Cei doi mari prieteni ai administratiei Clinton, au reusit sa convinga guvernul federal sa-l gratieze pe agentul dublu cia/ kgb, Mark Rich, cel care alaturi de George Soros au contribuit la nasterea oligarhiei rusesti, dupa prabusirea URSS. 

Mark Rich a mai contribuit si la educatia fostului sef al SIE, Mihai Razvan Ungureanu,caruia i-a oferit o bursa speciala spre sfarsitul anilor 1990, dar el va deveni cunoscut, ca un veritabil master of puppets pentru oligarhii rusi, pe care i-a invatat cum sa ocoleasca legile, prin suveici internationale de companii off-shore si conturi anonime. 


Majoritatea firmelor anonime au fost infiintate in cantonul elvetian Zug, unde isi avea Marc Rich centrul de bussines . In Zug sunt inregistrate si companiile-paravan prin care oligarhii rusi au preluat o buna parte din economia Romaniei si tot aici figureaza firmele intermediare care livreaza Romaniei gazul metan rusesc. 

Nucleul miliardarilor rusi a fost creat de Marc Rich,intr-o stransa colaborare cu  George Soros. Tot ei au facilitat ca oligarhii Igor Ziuzin, Vitali Machitski, Oleg Deripaska si Mihai Cernoi sa intre in afaceri pe pamant romanesc, cu fosti ofiteri de securitate, cu predilectie, cei din DIE, care nu au mai virat valuta din conturile operative, in 1990, profitand de destructurarea regimului ceausist. Astfel, 174 de ofiteri, care insumau aproximativ 7 miliarde de dolari s-au lansat in afaceri internationale, praduind fara nici un control, majoritatea resurselor strategice ale Romaniei. 


Rich a devenit unul dintre cei mai mari dealer de aluminiu si petrol din Rusia, dupa ce a reusit, printr-una din firmele sale - Philip Brader’s, sa cumpere toata productia anuala de aluminiu si cupru a Rusiei. 

Nestingherit de nimeni peste 20 de ani, Rich este totusi prins in malaxorul justitiei federale si condamnat la 130 de ani de detentie. A fost, insa gratiat de Clinton, contra unei mite ce a ieșit clar la iveala in dezvaluirile wikileaks, cu doua ore inainte de incheierea mandatului sau prezidential. Imediat, dupa aceasta, Rich s-a mutat in Elvetia, unde si-a dat obstescul sfarsit, luand cu el in mormant, secrete teribile. 


Tatal lui George, Tivadar Schwartz, a schimbat numele familiei in Soros nume care in esperanto inseamana a creste. In 1956 Soros se stabileste la New York, pe Wall Street, unde inventeaza formula fondurilor anonime si incepe sa investeasca masiv, dupa 1990, in asa-zisii bursieri din tarile est-europene, inclusiv din Romania, reusind sa controleze societatea civila si spatiul politic.


Fondurile fundatiilor sale au fost plasate in mainile unor fosti securisti, lacomi si corupti, obsedati sa-si pastreze privilegiile dobandite, prin teroare si abuz. 

Aventurile lui Soros in spatiul ex-sovietic au fost investigate atat de jurnalistii americani, cat si de cei europeni, Stefan Lemieszewski, William Engdahl, Mark Burdman, Elisabeth Hellenbroich, Paolo Raimondi, Scott Thompson si altii, care au demonstrat relatia speciala cu Marc Rich, cu traficantul de arme israelian Shaul Eisenberg si „Dirty Rafi" Eytan, ambii agenti ai Mossadului. 

Dupa ce a fost introdus Soros in spatiul ex-sovietic, Shaul Eisenberg a fost acuzat in Uzbekistan de frauda si coruptie, fiind obligat sa dispara. 




Soros a fost foarte bun prieten cu un comunist, ateu si globalist, Saul Alinski. Mentorul cuplului de democrati care au dominat America, mai bine de doua decenii, era Saul Alinsky, Activistii democrati ai lui Hillary Clinton, in campania prezidentiala s-au napustit asupra lui Donald Trump, invadand opinia publica internationala, cu stiri toxice despre republicanul atipic, fiind finantati masiv de organizatiile civice ale lui Soros. 

Mentorul sotilor Clinton si al fostului presedinte Obama, Saul Alinski, a postulat "Puterea nu este doar ceea ce ai, ci ceea ce crede inamicul că ai. Amenințarea poate fi mult mai inspaiantatoare decat lucrul in sine.

Alinski a fondat organizatia ACORN’s American Institute for Social Justice Inc, la care s-a asociat imediat si Soros. Printre membrii boardului ACORN se numara si John Podesta (president and CEO of the Center for American Progress), seful de campanie al lui Hillary Clinton. 


Un mare scandal a tulburat opinia publica americana, cand Podesta a fost acuzat ca deruleaza afaceri uriase cu Vladimir Putin: „Hillary Clinton’s campaign chairman John Podesta’s membership on the executive board of an energy company, Joule Unlimited, which received millions from a Putin-connected Russian government fund, also included “75,000 common shares,” 

Deloc surprinzator, in istoricul ACORN’s apare si numele lui Anatoli Ciubais, un fost ofiter KGB, foarte apropiat de Clanul Clinton. Incă din anii 90, in epoca Mark Rich, Ciubas detinea  14 % din piata imobiliara din Romania. In prezent conduce Rusnano - the Russian Corporation of Nanotechnologies, companie sustinuta puternic de Putin. 

Daca coroboram informatiile aparute pe wikileaks cu cele obtinute de hackerul roman, Guciffer, alias Marcel Lazar, intelegem limpede ca Moscova, nu pe Trump il sprijinea, ci pe Hillary. Iar faptul ca in media internationala se vehiculeaza suportul masiv al Kremlinului fata de alegera lui Trump ca presedinte, este o dovada in plus ca in materii de servicii secrete, lucrurile sunt fix invers fata de cum par…