Alina Bica, o Elena Udrea intoarsa pe dos

O vezi la televizor, o blonda intoarsa pe dos, adica fals bruneta…are ochii umezi ca o caprioara si o voce pierduta de orfelina dezabuzata in fata unui grup de violatori salbatici.


Cand o asculta, tonomatul Ciutacu ofteaza cu naduf si compasiune, iar vuvuzelele de pe la Antene o alinta prin vocea scarbos de patetica a Danei Grecu... 





Dar personajul, nu are nimic din candoarea si dulceata pe care le deverseaza, cu generozitate, din studiourile sclavilor lui Ghita si Voiculescu. Alina Bica nu este o mimoza, ci un MONSTRU ipocrit! 

Sa demontam, pas cu pas, miniciunile fostei sefe DIICOT, ridicata cu mascatii de pe strada, din cauza pericolului fata de siguranta nationala. Bica pretinde ca a refuzat sa-i albeasca dosarul lui Ovidiu Tender si din aceasta cauza a intrat in conflict cu Coldea-SRI. Adevarul nu are nici o legatura cu lamentatiile publice. Putina lume stie, ca Ion Mihailescu, amantul prietenei de suflet a lui Udrea, este mana dreapta a lui Tender. 


Protectorul lui Bica era Ilie Sarbu, coleg inca de pe vremea DIE cu Ovidiu Tender. Pe Bica, a numit-o sefa la DIICOT, ginerele lui Sarbu, imberbul efeminat, Victor Viorel Poponel Ponta. 

Misiunea trasata de Basescu, acestei escroace care a contribuit masiv la jaful de la ANRP, a fost sa traga toate sforile necesare, in cazul in care la DIICOT ar fi ajuns dosarele lui, ale lui Udrea, Cococs, Pahontu,  Dragos Dobrescu, Adamescu si a altora din grupul de fosti securisti DIE, camuflati in prosperi oameni de afaceri, dupa 1990.


Oare poporul acesta, atata minte ingusta sa aiba, sa nu remarce ca sutele de milioane de euro prin care cativa derbedei insalubri si analfabeti au prejudicat ANRP-ul, nu s-ar fi concretizat fara girul si semnatura Alinei Bica, pe cand se afla acolo... 



 O alta conexiune, inca neexploatata de presa, este relatia mixta sexuala si de bussines cu alt incarcerat celebru, Cristian Borcea... O, dar vai, mimoza securistica va pretinde ca ea este femeie serioasa, casatorita, cum sa aiba relatii extraconjugale? “Prietenii” se indoaie de ras, cand o vad pe la televizor cum isi umezeste, ca o caprioara, ochisorii putin miopici, pozand in suma tuturor virtutilor...Pai este de notorietate relatia cu Ion Mihailescu, mana dreapta a lui Tender... 




O alta miniciuna gretoasa a distinsei inculpate, este ca si-a platit singura sederea si distractia de la Paris, alaturi de Udrea si Topoliceanu, dar nu scoate nici un sunet despre faptul, ca in aceea perioada, trebuia sa participe la o conferinta despre crima organizata si amentitarile teroriste, care avea loc la Haga, iar cheltuielile si decontul au fost facute, evident de catre DIICOT. Profitand de acest fapt, Bica si-a permis sa fuga o noapte la Paris, unde sa puna tara la cale cu Elena lui Traian.

-va urma-