Cu ce o are la mana Dragnea pe Rovana Plumb, incat biata slujnica executa intocmai si la timp ordine impotriva statului roman?

Rovana Plumb, ostean fidel al gruparii infractionale, Dragnea & Scrovistea, are o singura calitate: executa fara sa cracneasca sau sa treaca prin filtrul gandirii personale ordinele ierahilor superiori. Postata ca o tuia in pozitii cheie, la ori ce minister unde si-a plimbat masa carnoasa a prestat servicii, nu in interesul tarii ci excluziv pentru comanditar! 


Au folosit-o toti: Nastase, Ponta dar acum este invartita cu cheita de golanul flausat. Avand acest resort aparte de a actiona in "orb", a fost pusa la Transporturi, ca interimar cu misiunea precisa de bloca ori ce incercare a Portului Constanta de a scapa de mafia cu radacini transfrontaliere si de a mentine active principiile "Operatiunii Copeika", prin care rusii isi asigura dominatia pe piata gazelor din Europa! Mama Rusia, prin filierele ei olandeze, austriece si germane se teme teribil ca portul Constanta sa nu devina un Hub al gazelor extrase de companiile americane din Marea Neagra si astfel Romania sa devina o sursa alternativa de hidrocarburi si resurse naturale catre statele europene dependente masiv de Gazprom. 

Sigur, doamna Plumb nu va zabovi prea mult in acest interimat...ea fiind nominalizata de tovarasa Dancila pentru postul titular de ministru al Fondurilor Europene, unde amintim foarte comprimat ca si aici executa misiuni precise de sabotare a economiei nationale, fiind contrata virulent de fosta ei colega de partid, Corina Cretu, comisar european care i-a reprosat ca nu a facut absolut nimic pentru a preintampina si bloca riscurile dezangajarilor automate de fonduri europene neabsorbite la timp, in valoare de 830.000.000 euro...

Dar despre toate aceste vom deschide un alt capitol, intr-o postare ulterioara. Acum, sa vedem ce punct de presiune si ce profil psihologic are doamna Plumb, de poate actiona sinucigas si in defavoarea statului Roman, la o simpla apasare de buton...Ei bine, slabiciunea si totodata vulnerabilitatea acestei minunate doamne este vlastarul: Razvan, cunoscut in diferitele medii mondene sub porecla "Bozo", mare amator de masini de lux, gagici tunate, prafuri magice si cefe groase din diverse clanuri interlope...Cu vreo trei ani in urma, cand mamica facea ce i se cerea, fara sa comenteze, la Ministerul Mediului, Bozo isi cumpara un Mercedes S Coupe 65 AMG, la modicul pret de catalog de 500.000 de euro. Peripetiile nazdravanului alintat de prieteni "Pufosul"au fost atent monitorizate de ostenii nevazuti ai DGIPI, fost UM 0215, care au intocmit seturi de fotografii care l-ar fi amuzat chiar si pe Pablo Escobar...

Dragnea, copilul de aur al Militiei, are in sertarul lui ascuns dupa un tablou facut de Valcov, cateva dosare explozive ale subordinatilor sai, mai ales aia cu copii teribili si extravaganti, cu care se asigura ca atunci cand apasa punctul de presiune, sclavetele se executa intocmai si la timp!