Scheletele din seifurile bine ferecate ale liderilor liberali: Umbra densa a Securitatii comuniste peste conducerea PNL si ALDE

Umbra densa si vascoasa a fostei Securitati comuniste, falanga armata care a aparat un regim opresiv, pe alocuri criminal si ilegitim, fiind impunsa de tancurile sovietice, dupa 1945 se intinde amenintator si asupra liberalilor, fiei ei ramasi in PNL, fie plecati la ALDE. De aceea, acest partid este sortit unei morti politice anuntate...Pentru a intelege de ce principala forta de opozitie la Ciuma Rosie, este o grupare impotenta si complice mizeriei dambovitene, haideti sa parcurgem o analiza, ocultata multa vreme de comunicatorii, asa-zis, de dreapta.


Vom taia cu bisturiul investigatorului, fara patima, dar si fara nici un menajament, in slujba cetateanului, electorului,care trebuie sa fie corect informat, ca sa nu se mai lase amagit, mintit si manipulat in cel mai josnic mod de actori politici, fara crez, fara doctrina, fara Dumnezeu si Patrie, manati exclusiv de interese conjuncturale care vizeaza bugetul public si Puterea, doar de dragul puterii, fara viziune si ideal.

(Dan Amedeo Lazarescu)

(Calin Popescu Tariceanu)


Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu Tariceanu este fiul vitreg al celebrului Dan Amadeo Lazarescu, despre care s-a aflat ca a fost agentul Securitatii, si care a trimis prin informarile sale, sub pseudonim,  zeci de fruntasi liberali catre Canal si puscarie, contra cost. Dupa modelul tatalui vitreg, Tariceanu s-a debarasat si el de trecut, fostul premierul a sustinut ca nu il recunoaste pe Dan Amadeo Lazarescu ca tata, ci doar ca pe "sotul mamei" sale.Cinic dar...pragmatic.

(Ghizela Wass si Bogdan Olteanu)

Fostul  presedinte al  Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a fost nepotul cunoscutei activiste comuniste Ghizela Wass, trimisa in 1945 sa-i lichideze pe  taranistul Iuliu Maniu si pe Dinu Bratianu, presedintele de atunci al Partidului National Liberal. 


(Dan Motreanu)

Actualul lider al PNL, Ludovic Orban, a recunoscut ca tatal sau a fost angajat la Securitate, cu titlul de capitan in rezerva, prin anii '50.Porecla lui a fost "Macelarul din Brasov", pentru cruzimea cu care ii ancheta pe dusmanii oranduirii de tip sovietic. De multe ori, in public,    Ludovic Orban  a sustinut  ca nu a avut nicio legatura cu "slabiciunea" parintelui sau fata de Securitatea comunista. 

Dan Motreanu, fost  ministru al agriculturii, a fost si el crescut de un fost ofiter de Securitate. Potrivit unor surse din randul fostilor ofiteri comunisti, tatal lui Motreanu a fost ofiter de Securitate, transferat de la Orastie, la Deva. Fostul secretar general al PNL a recunoscut doar ca tatal sau a fost ofiter in armata, trimis apoi la Ministerul de Interne, unde se ocupa cu "pregatirea fizica".

Cei care au condus si inca mai gestioneaza destinele liberalilor au fost initiati in tainele politicii   de  oameni asezati in posturi din primele linii ale Securitatii. Desi,  Tariceanu, Olteanu, Motreanu si Orban neaga la unison, ca au avut vreo legatura cu activitatea desfasurata de rudele lor, miscarile politice practicate de ei, in cei 27 de ani de "democratie"originala, marca Ion Iliescu,  nu pot sterge cu buretele trecutul si legaturile cu securitatea ale familiilor din care se trag.


Dan Amadeo Lazarescu provenea dintr-o familie veche de liberali, dar tot el s-a dovedit ca a fost unul dintre informatorii platiti de securitate. Chiar  a recunoscut la inceputul anilor "90, ca a primit bani pentru informatiile pe care le dadea depre colegii din partid, scuzandu-se  pentru tradarea din trecut argumentand ca din banii primiti de la securitate pentru notele informative a ajutat victimele pe care tot el le trimisese in puscarie....

Bogdan Olteanu, fostul iubit al Alinei Ghorghiu nu a facut niciodata altceva decat sa incaseze sinecuri foarte bine remunerate din bugetul public.

Ludovic Orban a facut opozitie, cantand la chitara si seducand fatuci mult mai tinere decat domnia sa, iar Dan Motreanu a devenit rapid, unul dintre "baronii"galbeni...

Daca asta-i opozitia la PSD-ul, urmas al PCR, atunci, mai bine lipsa!