Romania in pericol! Orban si Putin au pus la cale un plan diabolic de destabilizare a Uniunii Europene

Victor Orban viseaza cu ochii deschisi refacerea Ungariei Mari, prin anexarea unor teritorii pierdute in urma Tratatului de la Trianon. Vladimir Putin isi doreste reinvierea URSS-ului prin extinderea controlului asupra intregii Ucraine, Moldovei, Romaniei si Bulgariei, precum si atacarea in forta a Poloniei si Tarilor Baltice.  Inca din 2008, administratia de la Kremlin a definit spatiul Novoia Russia, in care intra fostele state ale Tratatului de la Varsovia. Impreuna, cei doi lideri au gasit atat strategia cat si metodologia destabilizarii Uniunii Europene...


In anul premergator celebrarii Centenarului Marii Uniri, se constata o  intensificare a miscarii subterane a separatistilor si autonomistilor din Tinutul Secuiesc,precum si solidificarea legaturilor acesteia cu Garda Maghiara, care are o activitate crescuta in HarCov, cu segmente in Mures, Arad, Oradea si Satu Mare. 


Conform unor scenarii ticluite la Moscova in complicitate cu factorii decidenti de la Budapesta,  se asteapta  momentul oportun cand, impreuna cu Garda Maghiara si cu Jobbik, simultan cu amenintarea Rusiei, sa poata fi declansate anumite evenimente in Tinutul Secuiesc, menite sa destabilizeze Romania, dupa scenariul separatistilor din Ucraina. Asa se explica si episodul liceului catolic, foarte abil dezamorsat de catre serviciile romanesti.


Strategii de intelligence ai Romaniei si ai partenerilor din NATO avertizeaza ca  Tinutul Sercuiesc "este menit sa  sparga Romania (de la jumatatea teritoriului), asa cum Ungaria va rupe Europa in doua. Planul prezentat de analistii externi arata ca Rusia vrea sa-si extinda influenta pe cel putin jumatate din Europa de est, pe care teritorii, mai apoi, sa le anexeze, in vreme ce Ungaria isi va redobandi teritoriile revendicate din Romania, din vestul Ucrainei si de la sud de Dunare. 


Scenariul pare de-a dreptul apocaliptic, astazi si destul de  greu de crezut atata vreme cat NATO detine baze importante in Romania si controleaza, practic, prin flota, o mare parte din Marea Neagra, insa nu trebuie uitat ca Istoria are nefericitul dar de a se repeta. Intelept din partea noastra ar fi sa luam in calcul si urmatoarea supozitie: in urma presiunii militare rusesti, fie in zona Coreei de Nord, fie in Siria, concomintent cu miscarea de trupe de la granita cu Ucraina si republica Moldova sa forteze  NATO si UE sa cedeze prin tratative aceste teritorii, iar Romania sa fie tradata inca o data de catre Occident. 


Ingrijorator este faptul ca liderii coalitiei de guvernare PSD-ALDE, Dragnea si Tariceanu acorda suport politic UDMR-ului si saboteaza prin toate mijloacele inzestrarea Armatei romane cu 2 % din PIB, conform intelegerilor din cadrul parteneriatului strategic cu SUA.