Ana Maria Patru, de sub fustele Elenei Udrea, direct in pantalonii lui Liviu Dragnea


Fosta vicepresedinte a organizatiei PDL-Valcea, focoasa (ce se va dovedi, ulterior chiar nucleara) bruneta Ana Maria Patru ajunge in 2007, la propunerea lui Traian Basescu sefa Autoritatii Electorale Permanente (AEP). Ascensiunea fulminata a gratioasei cercetate penale de catre DNA, incepe defapt in 2009, cand a fost surprinsa la aceeasi masa din restaurantul Pescarus, cu presedintle Basescu, sarbatorind fulminantele "succesuri"ale Ebei la alegerile Europarlamentare. Defapt, cea care a promovat-o la Bucuresti a fost Elena Udrea si uite, cum dintr-o introvertita cu mici complexe de inferioritate provinciala, alter egoul brunet al Blondei Supreme ajunge membru al Biroului Electoral Central BEC) si in conducerea AEP.



Autoritatea Electorala Permanenta are in atributii gestionarea bugetului pentru alegeri, organizarea de licitatii pentru cumpararea softului care centralizeaza voturile si, cel mai important, monitorizeaza modul de alcatuire a listelor electorale. Ca membru al BEC, Patru avea pe mana rezolvarea reclamatiilor privind eventuale fraude electorale. Mai mult, BEC si AEP gestioneaza si listele suplimentare care alimenteaza suspiciunile de fraudare a alegerilor prin turism electoral.



Proximitatea ei in cercul O de Putere si mai ales protectia oferita de catre Elena Udrea, in timpul mandatului lui Basescu si mai apoi cea garantata de Liviu Dragnea sub a carui mantie s-a cuibarit (spun gurile rele, mai mult in pozitia Monicai Lewinski), dupa castigarea alegerilor de catre PSD in 2012, au ajutat-o pe Ana Maria Patru sa se lecuiasca definitiv de complexe si au propulsat-o pe lista scurta a privilegiatilor Sistemului. Nu pentru multa vreme, insa, intrucat procurorii DNA de la Ploiesti au deschsi un dosar de coruptie ce priveste faptele penale ale celei botezate Aspirina lui Dragnea (desigur, cu referirie la aspirina saracului) din perioada 2008-2015. Au fost efectuate perchezitii atat la sediul AEP, cat si la patru adrese din Bucuresti, Ilfov si Valcea unde s-au gasit bunuri in valoare de aproximativ 1.000.000 de euro, care nu au putut fi justificate.


La perchezitia casei din Voluntari a fostei "stapane a listelor electorale"procurorii au gasit chitante si facturi in valoare de 800.000 euro ( da, nu este o eroare de redactare, exact opt sute de mii de euro) cheltuiti pe lenjerie intima, genti, pantofi si haine de firma, care sa-i mai ostoiasca vulnerabilitatile psihologice de micuta provinciala...

Invatand o lectie otravita de la maestra sa (anti)spirituala, in ciuda cursurilor de Teologie, Elena Udrea, Ana Maria Patru a investit in "sarmul si seductia"sa pentru a putea momi si mai lesne, puternici oamenide afaceri sau politici cum au fost Calin Popescu Tariceanu, care a manechinuit-o cateva luni si Liviu Dragnea, care i-a inobilat rochia cu cateva perle naturale...



Neobositul trup al divei valcene cu aere pariziene se odihneste intr-o casa (practic un fel de mausoleu), in valoare de 400.000 de euro.  Procurorii sunt convinsi ca sumele exorbitante pe care le manuia Patru, provin din spagi, insa ea a insinuat cu voce suava de scufita rosie tabacica un lucru si mai socant, cica sumele ar proveni din conturile lui Dragnea, ca semn de pretuire pentru talentul sau de orator, adica oral...

De orice poate fi acuzata Patru, dar nu si de naivitate, casa din Voluntari este trecuta pe numele bunicii sale ( o femeie simpla si cu frica de Dumnezeu, care nu a descoperit niciodata nici petrol nici diamante). La o analiza atenta a cheltuielilor acestei bugetare de lux, procurorii au ajuns la concluzia ca nu poate justifica vreo 2.000.000 de euro. 


Niste surse care au declarat in dosarul intocmit de DNA, precizeaza ca distinsa si atat de leganta doamna Ana Maria Patru l-a prelucrat, asa cum numai domnia sa stie si pe imberbul Victor Viorel Ponta, care a gemut cat a gemut, apoi s-a intors acasa, la nevasta. In dosar, apare si un adevarat paienjenis ralational pe care (era sa zic Vaduva Neagra, dar n-a omorat pe nimeni) l-a pus in miscare pentru a parveni: politicieni, directori de institutii bugetare, oameni de afaceri, jurnalisti ( unii chiar celebrii pe la RTV). 

Interesant este cum a reusit Patru sa treaca de sub fustele Elenei Udrea, direct in pantalonii lui Liviu Dragnea...Sursele noastre indica faptul ca alegerile locale din 2016, care prevesteau victoria de la parlamentare a PSD, au fost ocazia perfecta pentru arivista Ana Maria Patru, de a se face utila pentru "Daddy". Pesedistii din teritoriu aveau nevoie de decontarea banilor de campanie. Cum actele erau prost facute si existau suspiciuni de frauda, pesedistii din teritoriu erau sa ia calea puscariei. Ana Maria Patru trebuia sa se puna bine cu noua putere, lui Dragnea i-a venit la fix. 



Asa a trecut cu tot cu lenjerie, sau fara focoasa nucleara de la blonda la mustacios. Drept recompensa pentru ajutorul oferit,  i-a facut  cadou pe  toti stabii PSD din teritoriu, din Teleormanul natal pana in Satu Mare. Ana Maria Patru stie ca trebuie sa isi ia masuri de precautie. Ea pretinde ca l-ar fi inregistrat pe liderul PSD si ca are ca dovada suplimentara mesajele schimbate cu acesta. Singurul lucru neconfirmat este existenta unui denunt formal pe numele lui Dragnea, asa cum Ana Maria Patru a facut in cazul Elenei Udrea. Dragnea s-a angajat sa o apere public si i-a trimis bani de avocati.